Wyszukaj w tekstach na stronie:

 

Oferta:























 

Kontakt:

   Adres firmy:
Kontakt 

 

 

 
Info:

Odwiedziły nas: 23277 osób,
Osób na stronie: 1
 



Almi Przyprawy

SOLANKI DO NASTRZYKU 50%

index A

index

nazwa

dawkowanie

opis

20VP559

2167

Almonat Super Combi Gus 97 po 25 kg

50 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat solankowy do produkcji wyrobów parzonych i peklowanych, zawiera karagen i fosforany. Poziom fosforanu jako P2O2 w wyrobie gotowym ok. 3000 ppm

20VP608

5205

Almonat Super Combi GUS 97 PH po 2,50 kg N

50 g / 1 l solanki

20VP558

2166

Almonat Super Combi 97 FA po 2,50 kg N

50 g / 1 l solanki

Środek nastrzykowy bez dodatku karagenu ze zwiększonym dodatkiem fosforanu (3000 ppm w gotowym wyrobie) ze smakiem „szynkowej FA” zaleca się stosowanie łącznie z białkiem, przeznaczony do nastrzyku 50%

20VP563

5185

Almonat Super Combi GUS 97 PAMSO po 4 kg

40 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat solankowy do produkcji wyrobów parzonych i peklowanych

20VP561

5165

Almonat Super Combi 2000 po 4,50 kg

45 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat do produkcji wyrobów parzonych i wędzonek. Nie zawiera karagenu

20VP580

5170

Almonat Super Combi 2000-FL po 4,50 kg

45 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat solankowy do wyrobów parzonych i wędzonek bez karagenu ze smakiem FL

20VP616

5250

Almi Gamma 50 po 3,30 kg

33 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat solankowy do wyrobów parzonych- nastrzyk wędzonek (50%), Tania i skuteczna solanka nastrzykowa. Wymaga dodatku białka

20VP636

5251

Almonat Gamma 50-Kon. po 3,30 kg

33 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat solankowy przeznaczony do produkcji wyrobów parzonych, szczególnie typu szynka konserwowa. Nadaje wyrobowi smak typowej szynki z puszki. Wymaga dodatku białka

20VP678

5370

Almi Gamma 50 TR Special po 3,40 kg

34 g / 1 l solanki

Specjalistyczny fosforanowy preparat solankowy do produkcji wyrobów parzonych i wędzonek o zwiększonej
zdolności żelowania. Ze smakiem mięsnym, nastrzyk 50%. Wymaga dodatku białka

20VP688

5372

Almonat Gamma 50 TR o.G. po 3,40 kg

34 g / 1 l solanki

Specjalistyczny preparat solankowy do wyrobów parzonych i wędzonek (nastrzyk 50%), bez dodatków smakowych. Wymaga dodatku białka

20VP833

5427

Almi beta 50% FL po 21 kg

35 g / 1 l solanki

Preparat do przygotowania solanek nastrzykowych na przyrost 50%. Pozwala na uzyskanie bardzo dobrej wydajności przy zachowaniu naturalnego charakteru wyrobu

20VP788

5418

Almonat delta 50 po 3 kg

30 g / 1 l solanki

Tania i silna solanka do nastrzyku 50-60%. Zawiera silnie żelujące karageny. Zalecamy rozpuszczanie razem z solą peklującą by zapobiec powstawaniu splitów

20VP827

5283

Almi gamma FL 50 komplet po 11 kg

55 g / 1 l solanki

Kompletna solanka do nastrzyku wędzonek przyrost 50%. Niedroga i łatwa w stosowaniu, ze smakiem szynki FL

20VP817

5422

Almi delta 50 komplet po 22,50 kg

45 g / 1 l solanki

Preparat solankowy do peklowania nastrzykowego na przyrost 50-70% z dodatkiem błonnika. Środek kompletny, wystarczy dodać peklosól. Pozwala uzyskać dobry jakościowo i niedrogi wyrób. Polecamy do polędwicy

20VP773

5199

Almonat s.c.polska ES-nastrzyk po 15 kg

60 g / 1 l solanki

Środek do solanek do nastrzyku 50-60% o zwiększonej zawartości fosforanów, bez karagenu. Pozwala otrzymać wyrób bez splitów karagenowych, dobrej wydajności i smaku. Nie polecamy do wyrobów składanych



ALMI Polska Spółka z o.o. ul. Metalowa 3, 43-109 Tychy. Wszelkie Prawa Zastrzeżone 2018r. All Rights Reserved.
Projekt strony: FAT-COM.pl