|
|
|
|
Wyszukaj w tekstach na stronie:
|
|
Kontakt:
|
Adres firmy:
|
|
|
Info:
Warning: fread() [ function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/almi-polska/ftp/menu.php on line 264
Odwiedziły nas: osób, Osób na stronie: 2
|
|
|

ŚRODKI NASTRZYKOWE BEZ FOSFORANÓW |
index A
|
index
|
nazwa
|
dawkowanie
|
opis
|
20VP839
|
5440
|
Almi meat plus świeży po 9 kg
|
45 g / 1 l solanki
|
Środek do przygotowywania solanki do nastrzyku mięs kulinarnych – grillowych czy dań typu Convinience Food. Bardzo wysoka jakość i kruchość produktu! O szczegóły dotyczące stosowania prosimy pytać naszych technologów
|
20VP539
|
2325
|
Almi SC 2000 po 4,50kg
|
45 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do produkcji boczku i wędlin
|
20VP108
|
2313
|
Almi SC LS K- 50 po 4 kg
|
40 g / 1 l solanki
|
Bezfosforanowy środek nastrzykowy zawierający karagen do produktów typu „lunchmeat” i innych. Przyrost max do 50%
|
20VP839
|
5413
|
Almi SC LS K- 50 po 20 kg
|
40 g / 1 l solanki
|
20VP167
|
2257
|
Almi SC LS po 2,50 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Bezfosforanowy środek nastrzykowy zawierający karagen do produktów typu „lunchmeat” i innych
|
20VP650
|
5302
|
Almi SC Romal po 3,50 kg
|
35 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat przeznaczony do produkcji boczku ze smakiem solanki „Romal”
|
20VP545
|
2332
|
Almi SC Z 97BS po 4 kg
|
40 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat przeznaczony do produkcji boczków i wędlin, bezsmarowy
|
20VP118
|
2262
|
Almi SC Z o.ro po 4 kg
|
40 g / 1 l solanki
|
Środek nastrzykowy bez fosforanów i środków wybarwiających przeznaczony do produktów peklowanych „na szaro”
|
20VP134
|
2278
|
Almi SC Z po 3,25 kg N
|
65 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny bezfosforanowy środek do 30%-ego nastrzyku do boczku oraz produkcji wędlin
|
20VP546
|
2334
|
Almi SC Z/97 FA PO 2,50 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy przeznaczony do produkcji wyrobów mięsnych, ze smakiem konserwowym
|
20VP168
|
2258
|
Almi SC Z-97 LS po 25 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Bezfosforanowy środek nastrzykowy zawierający karagen do produktów typu „lunchmeat” i innych
|
20VP544
|
2329
|
Almi SC Z-97 NEU po 2,50 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do produkcji boczku i kiełbas
|
20VP543
|
2328
|
Almi SC Z-97 NEU po 20 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny bezfosforanowy preparat solankowy do produkcji boczku i wędlin
|
20VP548
|
2333
|
Almi SC Z-97 B-2000 po 5 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny bezfosforanowy preparat solankowy do produkcji boczku i kiełbas
|
20VP634
|
5362
|
Almin w proszku po 3 kg
|
30 g / 1 l solanki
|
Preparat do kutrowania zawierający środek do wybarwiania, przeznaczony do produkcji mielonek i kiełbas
|
|
ALMI Polska Spółka z o.o. ul. Metalowa 3, 43-109 Tychy.
Wszelkie Prawa Zastrzeżone 2018r. All Rights Reserved.
Projekt strony: FAT-COM.pl
|