|
|
|
|
Wyszukaj w tekstach na stronie:
|
|
Kontakt:
|
Adres firmy:
|
|
|
Info:
Warning: fread() [ function.fread]: Length parameter must be greater than 0 in /home/almi-polska/ftp/menu.php on line 264
Odwiedziły nas: osób, Osób na stronie: 6
|
|
|

SOLANKI DO NASTRZYKU 10-30% |
index A
|
index
|
nazwa
|
dawkowanie
|
opis
|
20VP762
|
5299
|
Almonat SC do szynki wiejskiej po 10 kg
|
100 g / 1 l solanki
|
Preparat solankowy do produkcji wysokogatunkowych szynek. Stosuje się do peklowania kombinowanego – nastrzyk ok. 10% a następnie peklowanie zalewowe ok.4-5 dni. Polecamy do jedno mięśniowych wędzonek o charakterze wyrobów „domowych”
|
20VP931
|
5530
|
Almonat SC 15-20% o.E po 18 kg
|
90 g / 1 l solanki
|
Preparat solankowy do produkcji wysokogatunkowych wędzonek bez dodatków funkcjonalnych określonych symbolem E ( Wędzonki EKO )
|
20VP953
|
5347
|
WĘDZONKA CHŁOPSKA PO 7.50 KG
|
75g / 1 l solanki
|
Preparat solankowy do produkcji wysokogatunkowych szynek. Stosuje się do peklowania kombinowanego – nastrzyk ok. 5-10% a następnie peklowanie zalewowe ok.3-5 dni. Polecamy do jedno mięśniowych wędzonek o charakterze wyrobów „domowych”
|
20VP228
|
5142
|
WĘDZONKA CHŁOPSKA NEU PO 10 KG
|
100 g / 1 l solanki
|
Preparat solankowy do produkcji wysokogatunkowych szynek. Stosuje się do peklowania kombinowanego – nastrzyk ok. 20-25% . Polecamy do jedno mięśniowych wędzonek o charakterze wyrobów „domowych”
|
20VP983
|
5106
|
ALMONAT SC SZYNKA KRUCHA PO 10 kg
|
100 g/ 1 l solanki
|
Preparat solankowy do wyskogatunkowych wędzonek. Stosowana do nastrzyku 20-25%. Produkt finalny jest kruchy i delikatny.
|
12VP068
|
2144
|
AR-Szynka surowa po 5 kg
|
90 g / 1 l solanki
|
Gotowa mieszanka ekstraktów przypraw zawierająca środek do wybarwiania, przeznaczona do produkcji surowych wędzonek. Zaleca się użycie produktu w dwóch etapach. W pierwszym z nich na bazie powyższej mieszanki przygotowuje się solankę nastrzykową o następującym składzie: 100 kg wody, 25 kg soli peklującej i 9 kg przyprawy ALMI „Szynka surowa”, co daje 134 kg solanki, którą wykonujemy nastrzyk 10-15%. Drugi etap peklowania i dojrzewania przebiega „na sucho”, w ten sposób, że mięśnie naciera się mieszanką przygotowaną z 1 kg przyprawy ALMI „Szynka surowa” i 3 kg soli peklującej. Czas peklowania – ok.3 doby
|
|
ALMI Polska Spółka z o.o. ul. Metalowa 3, 43-109 Tychy.
Wszelkie Prawa Zastrzeżone 2018r. All Rights Reserved.
Projekt strony: FAT-COM.pl
|